17 Yaşındaki B.Y. tarafından Ailesi Katledildi: Cenaze Töreni Düzenlendi

EYÜPSULTAN’da 17 yaşındaki B.Y. tarafından öldürülen annesi Aysun Yenigün (42), babası Mehmet Yenigün (43), kardeşi Zilan Yenigün (12) ile babaannesi Fatma İnce (71), Sultangazi’de düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı.

Olay, dün saat 22.45 sıralarında Akşemsettin Mahallesi Derin Sokak’taki 3 katlı binanın dubleks olan 3’üncü katında yaşandı. İddiaya göre B.Y., yaşadıkları evde annesi Aysun Yenigün, babası Mehmet Yenigün, kardeşi Zilan Yenigün ile babaannesi Fatma İnce’yi silahla öldürerek kaçtı. B.Y., Bursa’da yakalanırken, ailenin yakınları olay yerinde sinir krizi geçirdi. 4 kişinin cansız bedeni olay yerindeki incelemelerin ardından cenaze aracıyla Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

SON YOLCULUKLARINA UĞURLANDILAR

Otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından yakınları tarafından Adli Tıp Kurumu’ndan teslim alınan anne, baba, kardeş ve babaannesinin cenazesi Alibeyköy’deki gasilhaneye getirildi. Ardından gasilhaneden alınan Fatma İnce, Zilan Yenigün, Mehmet Yenigün, Aysun Yenigün Sultangazi’deki Hediye Hanım Cami’nde kılınan cenaze namazının ardından Yayla Mezarlığı’na toprağa verildi.

Related Posts

Mısır’da hiç bilinmeyen prense ait mezarda kapı bulundu: ‘Öteki dünyaya açılıyor’

Mısır’da ‘Userefre’ adında daha önce hakkında bilgi bulunmayan bir prensin 4.400 yıllık mezarında, ‘Başka bir dünyaya açıldığına’ inanılan kapı bulundu. Prens Userfere’nin bulunduğu mezar ise hala aranıyor.

Çankırı Valiliği’den orman yangınlarına karşı önlem: Yasaklar açıklandı

Valilik “27 Temmuz 2025 ile 31 Ağustos 2025 tarihleri arasında, valiliğimizce daha önce kontrollü piknik alanı olarak belirlenen ve ilan edilen yerlerde semaver, mangal, barbekü gibi araç ve gereçler kullanılarak ateşli piknik yapılması kesinlikle yasaklanmıştır.” dedi.

Özel’den Erdoğan’ın “İtfaiyecilik büyükşehir belediyelerinin işi” sözlerine yanıt: Hayatımda duyduğum en büyük yalan

Özel’den Erdoğan’ın “İtfaiyecilik büyükşehir belediyelerinin işi” sözlerine yanıt: Hayatımda duyduğum en büyük yalan

İki mevsim daha ortaya çıktı

Hava ve deniz kirliliği, dünyanın dengesini altüst ediyor. Bilim insanlarına göre iki yeni mevsim ortaya çıktı. Bu insan kaynaklı mevsimler ekosistemleri değiştiriyor, bazı geleneksel mevsimleri ise tamamen yok ediyor.

Kıvanç Tatlıtuğ’un 70 milyonluk lüks yatı: Kaptanlık yaptı

Oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, deniz tutkusunu dev bir yatırımla taçlandırdı. Tatlıtuğ, değeri yaklaşık 70 milyon TL’yi bulan yeni yatıyla Bodrum’da görüntülendi. Tatlıtuğ’un kaptanlık performansı dikkat çekti.

TEKNOFEST 2025’te Hepsiburada’dan 310 bin TL ödüllü Hackathon

Hepsiburada’nın TEKNOFEST 2025 kapsamında düzenleyeceği “Yapay Zeka Destekli Adres Çözümleme Hackathonu” için başvurular başladı, kazanan takımlara toplam 310 bin TL ödül verilecek.