Genco Erkal’ın kızından ‘mezar’ isyanı

Ayşe Erkal, Genco Erkal’ın Anıt Mezarı İle İlgili Açıklamalarda Bulundu

Genco Erkal’ın kızı Ayşe Erkal, babasının mezarıyla ilgili yapılan eleştirilere cevap verdi. Erkal, “Ölüm yıl dönümünde anıt mezar açılacak, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ile tasarım aşamasındayız” dedi.

“Habercilik Değil” Diyor

Ayşe Erkal, T24’e verdiği röportajda, klasik bir mezar istemediklerini vurgulayarak, İBB ile birlikte çalıştıklarını ve Genco Erkal’ın ölüm yıl dönümünde açılacak bir anıt mezarın tasarlandığını aktardı. Haberlere tepki gösteren Erkal, “Bu habercilik değil, ajitasyon yaratıp tık almaya çalışmak. Bu kadar saygın yaşamış bir insanı karalamaya çalışmak hiç hoş değil. Bize de ulaşılmadı ve haksızlık ediliyor” dedi.

“Anıt Mezar Yapılacak”

Erkal konuşmasına şu şekilde devam etti:

  • Türk geleneklerine göre mezarlık hazırlığı 6 ay ile bir sene arasında tamamlanır zaten. Öncesinde böyle bir kısıtlama yok. Cenaze Ağustos başında gerçekleşti zaten. Basit bir mezar değil, anıt mezar yapmak istiyoruz.
  • İBB ile işbirliği içindeyiz. Mimarlara bilgi verildi ve süreç başlatıldı. Tasarımlar yapılıyor ancak henüz onaylanmış bir tasarımımız yok. Yıl dönümünde açılması planlanıyor ve acelemiz yok. Yani tasarım aşamasında olan bir anıt mezar var” dedi.

Related Posts

Bakan Yerlikaya acı tabloyu duyurdu: Bunu söyleyince yüreğim yanıyor

İçişleri Bakanı Yerlikaya, ” Tam 304 bin ceza, ‘dur’ ihtarına uyulmadığı için yazıldı. Cezası ne? 2 bin 174 lira. ‘Dursam arabamı bağlayacaklar.’ diyor, gidiyor. Biz yine yakalıyoruz, cezasını yazıyoruz ama 9 şehit verdim, biliyor musunuz? 26 da gazimiz var. Bunu söyleyince yüreğim yanıyor” dedi.

Hindistan’da sel: 21 kişi öldü

Hindistan’da etkili olan selde 21 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.

Ege’nin ortasında faciaya ramak kala: Son anda kurtarıldılar

Yasadışı yolardan Yunanistan adalarına geçmeye çalışırken batmaya başlayan lastik botta bulunan 16’sı çocuk 36 göçmen son anda sahil güvenlik ekipleri tarafından kurtarıldı.

Ünlü çift çocuk evlat edindi

Millie Bobby Brown ile Jake Bongiovi, bir kız çocuğunu evlat edindiklerini duyurdu.

Midibüs şarampole düştü, faciadan dönüldü: 9 yaralı

Antalya’da şarampole düşen midibüstekilerden 9 kişi yaralandı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Trabzonspor 2’de 2 Yaptı

Trabzonspor, Kasımpaşa’yı 1-0 yenerek sezonun ikinci galibiyetini aldı, Felipe Augusto gol attı.