Boyun ağrısı için kayropraktik uzmanına giden 29 yaşındaki kadın hayatını kaybetti

Joanna Kowalczyk, spor yaparken aniden boynunda şiddetli bir ağrı hissetti. Genç kadının atardamar diseksiyonu geçirdiği düşünülüyor ve hastanede yapılması gereken bir operasyonu reddederek alternatif tedavi yöntemlerini tercih etti.

The Times’ın haberine göre, Kowalczyk’in vücudunda bir bağ dokusu bozukluğu tespit edildi. Aynı zamanda migren ağrıları ve eklem hipermobilite sorunları da yaşıyordu. 29 yaşındaki hastasının tıbbi geçmişine aldırmadan tedaviye başlayan kayropraktik uzmanı, boyun ayarlaması sırasında akut diseksiyonları tetikledi ve bu durum genç kadının hayatına mal oldu.

SAĞLIK KURULUŞU TARAFINDAN ONAYLANDI

Gateshead ve Güney Tyneside adli tabibi Leila Benyounes, Kowalczyk’in ölümünün, doğal bir tıbbi olay sonrası uygulanan tedaviden kaynaklandığını doğruladı.

Tedaviden birkaç hafta sonra hayatını kaybeden talihsiz kadının, öncesinde felç geçirdiği ve bilinç kaybı yaşadığı ortaya çıktı. Hızla hastaneye götürülen Kowalczyk, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Uzmanlar, bu tür sağlık sorunlarının tedavisinde hastanın tıbbi geçmişinin detaylı bir şekilde incelenmesinin son derece önemli olduğunu vurguladı.

Related Posts

Somali’de askeri helikopter alev alarak havaalanına düştü

Somali’deki Aden Adde Uluslararası Havalimanı’nda bir askeri helikopterin inişi sırasında düştüğü bildirildi. Düşen helikopterin Afrika Birliği’ne (AU) ait olduğu kaydedildi.

Sigaraya 10 liralık zam geliyor

Yarın açıklanacak enflasyon rakamıyla birlikte kesinleşecek 6 aylık ÜFE rakamının ardından tüm sigara markalarının fiyatlarına en az 8, ortalama 10 TL zam yapılacak.

Trump Elon Musk’ı adeta yerin dibine soktu: ‘Güney Afrika’daki evine dönerdi’

ABD Başkanı Donald Trump, Amerikalı milyarder iş insanı ve Tesla ile SpaceX’in sahibi Elon Musk’ın, devlet desteği olmadan Güney Afrika’ya geri dönmek zorunda kalacağını savundu.

Leman dergisi önünde şok tehdit: ‘Ya onlar ölecekler, ya biz öleceğiz’

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Leman’daki bir karikatür nedeniyle açıklama yaptı. “Dini değerleri aşağılama” suçlamasıyla dergiye soruşturma açıldı, 4 kişi gözaltına alındı. Dergi önünde toplanan bazı kişiler polisle kavga edip “Ya onlar ölecek, ya biz” tehdidinde bulundu.

Eşinden Ramazan Gülten için çağrı: ‘Minik yavrumuzu babasından mahrum bırakmak adalet mi?’

Pınar Çalışkan Gülten, tutukla eşi İBB İmar Şehircilik Daire Başkanı Ramazan Gülten’in yakında dünyaya gelecek kızlarının doğumuna katılmasına izin verilmesini istedi.

İran’ın BM Temsilcisi İravani: Uranyum zenginleştirme asla durmayacak

İran’ın BM Temsilcisi İravani: Uranyum zenginleştirme asla durmayacak