Konya’da elektrik akımına kapılan genç hayatını kaybetti

Konya Meram ilçesinde Elektrik Akımına Kapılan Kişi Hayatını Kaybetti

Konya’nın Meram ilçesine bağlı Kaşınhanı Mahallesi İstasyon Caddesi’nde yaşanan üzücü bir olayda, 22 yaşındaki Ömer Ergin elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti.

Olay, Ergin’in güvenlik kamerası takmak için çıktığı merdivenden düşmesi sonucu meydana geldi ve bu esnada elektrik akımına kapıldı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından Konya Şehir Hastanesine kaldırılan Ergin, ne yazık ki kurtarılamadı.

Yetkililer, olayla ilgili detaylı bir soruşturma başlatıldığını belirtti. Bu tür acı olayların yaşanmaması ve benzer durumların önüne geçilmesi için gerekli tedbirlerin alınacağı ifade edildi.

Related Posts

Mısır’da hiç bilinmeyen prense ait mezarda kapı bulundu: ‘Öteki dünyaya açılıyor’

Mısır’da ‘Userefre’ adında daha önce hakkında bilgi bulunmayan bir prensin 4.400 yıllık mezarında, ‘Başka bir dünyaya açıldığına’ inanılan kapı bulundu. Prens Userfere’nin bulunduğu mezar ise hala aranıyor.

Çankırı Valiliği’den orman yangınlarına karşı önlem: Yasaklar açıklandı

Valilik “27 Temmuz 2025 ile 31 Ağustos 2025 tarihleri arasında, valiliğimizce daha önce kontrollü piknik alanı olarak belirlenen ve ilan edilen yerlerde semaver, mangal, barbekü gibi araç ve gereçler kullanılarak ateşli piknik yapılması kesinlikle yasaklanmıştır.” dedi.

Özel’den Erdoğan’ın “İtfaiyecilik büyükşehir belediyelerinin işi” sözlerine yanıt: Hayatımda duyduğum en büyük yalan

Özel’den Erdoğan’ın “İtfaiyecilik büyükşehir belediyelerinin işi” sözlerine yanıt: Hayatımda duyduğum en büyük yalan

İki mevsim daha ortaya çıktı

Hava ve deniz kirliliği, dünyanın dengesini altüst ediyor. Bilim insanlarına göre iki yeni mevsim ortaya çıktı. Bu insan kaynaklı mevsimler ekosistemleri değiştiriyor, bazı geleneksel mevsimleri ise tamamen yok ediyor.

Kıvanç Tatlıtuğ’un 70 milyonluk lüks yatı: Kaptanlık yaptı

Oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, deniz tutkusunu dev bir yatırımla taçlandırdı. Tatlıtuğ, değeri yaklaşık 70 milyon TL’yi bulan yeni yatıyla Bodrum’da görüntülendi. Tatlıtuğ’un kaptanlık performansı dikkat çekti.

TEKNOFEST 2025’te Hepsiburada’dan 310 bin TL ödüllü Hackathon

Hepsiburada’nın TEKNOFEST 2025 kapsamında düzenleyeceği “Yapay Zeka Destekli Adres Çözümleme Hackathonu” için başvurular başladı, kazanan takımlara toplam 310 bin TL ödül verilecek.