Elazığ’da midibüs devrildi: 25 yaralı

Elazığ-Diyarbakır Karayolunda Midibüs Kazası!

Elazığ-Diyarbakır karayolunun 40. kilometresinde bugün yaşanan olayda, Malatya’dan Diyarbakır’a seyir halindeki Fırat Turizm’e ait A.Z. idaresindeki 21 ACN 504 plakalı midibüs, bariyerleri aşarak karşı şeride geçip yan yattı. Şans eseri, karşı şeritten başka araç gelmemesi faciayı önledi. Kazada şu ana kadar tespit edilen bilgilere göre midibüs içinde bulunan 25 kişi yaralandı.

Olay yerine hemen çok sayıda sağlık, polis, jandarma, AFAD ve itfaiye ekibi sevk edildi. Yaralılara olay yerinde yapılan ilk yardımın ardından ambulanslarla çevredeki hastanelere götürülerek tedavi altına alındı.

Kazaya ilişkin inceleme yapmak üzere ekipler olay yerinde güvenlik önlemleri alırken, Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu da kaza yerine giderek detaylı bir inceleme gerçekleştirdi.

Related Posts

Van’da terör soruşturmaları: 17 şüpheli yakalandı

Van’da terör örgütlerine yönelik soruşturmalar kapsamında 17 şüpheli hakkında işlem yapıldı.

Kocaeli’de derede ölü bulunan polis memuru toprağa verildi

Kartepe’de derede cansız bedeni bulunan polis memuru Emre Bakal, toprağa verildi.

AKP’li vekil ‘torpil isteğini’ yanlışlıkla paylaşmıştı: İlk sıradan işe alındığı ortaya çıktı!

Eski Tarım ve Orman Bakanı ve AKP Kahramanmaraş milletvekili Vahit Kirişci, yaptığı durum paylaşımında bir muhtardan gelen torpil isteğini paylaşmıştı. Söz konusu ‘torpil isteğinin’ yerini bulduğu ve kişinin ilk sıradan işe alındığı ortaya çıktı.

Gazze gıda fiyatları yüzde 500’den fazla arttı

Yardımların ve ürün girişinin engellenmesi nedeniyle Gazze’de temel gıda maddelerinde fiyatların yüzde 527 arttığı kaydedildi.

Ankara’da gözaltına alınan öğrencilerin emniyet ifadeleri başladı: ‘İnsanlar sokaktan koparılmak isteniyor’

Ankara’da 25 Nisan Cuma günü tutuklu öğrencilerin ve siyasetçilerin serbest bırakılması amacıyla yapmak istedikleri yürüyüşe polisin sert müdahalesi sonrası gözaltına alınan 26 öğrencinin emniyet ifadeleri başladı.

Tamirat için usta çağırdı, hayatının şokunu yaşadı

Aydın’ın Nazilli ilçesinde sıhhi tesisat tamiratı için bir eve giden usta, aniden rahatsızlandı ve hayatını kaybetti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir