AKP’li vekil ‘torpil isteğini’ yanlışlıkla paylaşmıştı: İlk sıradan işe alındığı ortaya çıktı!

Kahramanmaraş Milletvekili Vahit Kirişci’nin ‘Torpil’ Paylaşımı Gündemde!

Eski Tarım ve Orman Bakanı ve AKP Kahramanmaraş milletvekili Vahit Kirişci’nin son ‘durum’ paylaşımı büyük yankı uyandırdı.

Vahit Kirişci’nin paylaşımında, Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesi Hacıbebek mahallesi muhtarı Sinan Kilit’in, yeğeni için torpil istediği ortaya çıktı.

Yeğeni için Orman Müdürlüğü’nde operatör pozisyonuna mülakata giren Sinan Kilit, Vahit Kirişci’ye yazdığı mesajda, “Muhtarlık ve mahallem adına yardımcı olursanız Avni Gök vatandaşımıza çok teşekkür ederim” ifadelerine yer verdi.

Mülakatta en yüksek puanı alan ve birinci sıradan kadroya giren ismin, Vahit Kirişci’nin muhtarın torpil talebini gerçekleştiren kişi olduğu belirlendi.

Vahit Kirişci’nin bu olayla ilgili sessiz kalmayı tercih etmesine rağmen, işe alım listesi incelendiğinde, torpil iddialarının doğrulandığı görüldü.

Related Posts

Van’da terör soruşturmaları: 17 şüpheli yakalandı

Van’da terör örgütlerine yönelik soruşturmalar kapsamında 17 şüpheli hakkında işlem yapıldı.

Kocaeli’de derede ölü bulunan polis memuru toprağa verildi

Kartepe’de derede cansız bedeni bulunan polis memuru Emre Bakal, toprağa verildi.

Elazığ’da midibüs devrildi: 25 yaralı

Elazığ-Diyarbakır yolunda bir minibüs bariyerleri aşarak yolun karşısına geçip yan yattı. Kazada ilk belirlemelere göre 25 kişi yaralandı.

Gazze gıda fiyatları yüzde 500’den fazla arttı

Yardımların ve ürün girişinin engellenmesi nedeniyle Gazze’de temel gıda maddelerinde fiyatların yüzde 527 arttığı kaydedildi.

Ankara’da gözaltına alınan öğrencilerin emniyet ifadeleri başladı: ‘İnsanlar sokaktan koparılmak isteniyor’

Ankara’da 25 Nisan Cuma günü tutuklu öğrencilerin ve siyasetçilerin serbest bırakılması amacıyla yapmak istedikleri yürüyüşe polisin sert müdahalesi sonrası gözaltına alınan 26 öğrencinin emniyet ifadeleri başladı.

Tamirat için usta çağırdı, hayatının şokunu yaşadı

Aydın’ın Nazilli ilçesinde sıhhi tesisat tamiratı için bir eve giden usta, aniden rahatsızlandı ve hayatını kaybetti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir