Rusya ve Ukrayna arasında esir takası gerçekleşti

Esir Değişiminin Ardından Ortaya Çıkan Görüntüler

Ukraynalı esirlerin serbest bırakıldıktan sonraki anlarına ait görüntüler de servis edildi ve kamuoyuyla paylaşıldı.

Related Posts

Paris’te düğün, İran’da savaş

İran’ın son şahı Muhammed Rıza Pehlevi’nin torunu İman Pehlevi, ABD’li Bradley Sherman ile Paris’te görkemli bir düğünle evlendi. Çift, daha önce New York’ta resmi nikah kıymıştı.İsrail ve İran arasında hava saldırıları sürerken, 8 Haziran’da gerçekleştirilen düğünden ortaya çıkan yeni videolar gündem oldu.

Son Dakika… Dışişleri Bakanı Fidan’dan İsrail’in İran’a yönelik saldırısına ilişkin açıklama!

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İsrail’in İran’a düzenlediği saldırılara ilişkin, “ABD Başkanı (Donald) Trump’ın nükleer müzakerelere ilişkin başlattığı sürecin ilerletilmesi, nükleer anlaşmazlığın yol açtığı ihtilafın çözülmesi için tek yöntemdir. Diplomasi, savaşın tek alternatifidir” ifadelerini kullandı.

Beypazarı’nda iki aile arasında çıkan kavgada 6 yaralı

Ankara’nın Beypazarı ilçesinde iki aile arasında çıkan kavgada 6 kişi yaralandı.

Çin’de tayfun alarmı! Binlerce kişi tahliye edildi

Çin’in güneyinde bulunan Hainan Adası’nda Wutip Tayfunu alarmı verildi. Hava durumu tahminlerinde tayfunun bugün karaya ulaşacağının görülmesinin ardından, adada yaşayan binlerce kişi tahliye edildi, okullar kapatıldı ve tren seferleri durduruldu.

AKP’den vekil olamadı ama müdürlük koltuğunu kaptı

Afyonkarahisar İl Sağlık Müdürlüğü görevine, AKP’nin 2023 genel seçimlerinde Afyonkarahisar’da 5’inci sıra milletvekili adayı Dr. Hakkı Öztürk getirildi. Öztürk’ün AKP’nin hemen hemen bütün organizsyonları katıldığı ortaya çıkarken ilk tebrik ise AKP Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya ve İbrahim Yurdunuseven’den geldi. Kentte ayrıca Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevine ise ilahiyat mezunu Nedim Aslan atandı.

Ürdün’de uyarı sirenleri çaldı

İsrail’in İran’a saldırılarının ardından Tahran yönetiminden misilleme beklenirken Ürdün’de uyarı sirenleri çaldı.