AK Parti’den CHP’ye yolsuzluk paketi

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı, İstanbul Milletvekili Yahya Çelik CHP’ye Yedi Soru Gönderdi

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Yahya Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, CHP Genel Merkezi’ne yedi sorudan oluşan bir kargo gönderdiklerini duyurdu.

YOLSUZLUK İDDİALARINI GÖRMÜYORLAR

Çelik, hizmetkâr oldukları kıymetli vatandaşlar ve aziz İstanbullular için CHP’nin basında yer alan yolsuzluk iddialarını görmemediğini ve cevap vermediğini belirtti. Bu nedenle, merak edilen yedi soruyu içeren bir kargoyu CHP Genel Merkezi’ne yollamaya karar verdiklerini söyledi. Çelik, “Konuyla ilgili bütün belgeleri yolsuzluk dosyalarıyla birlikte kargoya koyarak onları yormak istemiyoruz.” şeklinde konuştu.

CHP’YE YEDİ SORU

Çelik, gönderilen dosyada bulunan yedi soruyu şu şekilde sıraladı: Birinci soru; İmamoğlu’nun 1,5 milyar liralık üç villayı nasıl ele geçirdiği. İkinci soruda ise, İBB kasasından 156 milyon lira ödeyerek kamulaştırılan villaların hikayesi yer almakta. Üçüncü soru ise, İBB’nin Hakkari’den 142 milyon lira karşılığında alınan börek ihtiyacının detaylarını sorguluyor. Dördüncü soru; yakıt tankeriyle 1 milyon 470 bin liralık sebze ve meyvenin taşınma sürecini ele alıyor. Beşinci soru ise, İstanbul için vaat edilen 100 bin konut projenin neden başarısızlıkla sonuçlandığını soruyor. Altıncı soruda ise, İmamoğlu adına bir AVM’den istenilen 5 milyon dolarlık haracın detayları soruluyor. Son olarak yedinci soru; İBB çalışanı Murat Ongun’un maaşından fazla kirası olan villada oturmasına nasıl izin verildiğini sorguluyor.

“HER İHTİMALE KARŞI BANTTA KOYDUK”

Çelik, CHP’nin bu sorulara cevap vermesini beklediklerini belirterek, “Her ihtimale karşı, bunları bantta da kaydettik. Eğer cevap vermek istemezlerse gözlerini kapatarak rahatlıkla dinleyebilirler. Tek şartımız kameraları kullanmamaları!” dedi.

Related Posts

Trump ‘dünyayı sarsacak’ demişti… İşte merakla beklenen duyuru

ABD Başkanı Donald Trump, “24 saat içinde dünyayı sarsacak olumlu” duyurusunu açıkladı.

Katoliklerin yeni lideri belli oldu

Ayrıntılar geliyor…

La Quinta by Wyndham Batum’da kapılarını açtı

Gürcistan’daki La Quinta markalı ilk otel olan La Quinta by Wyndham Batumi, markanın tarzını ve misafirperverlik anlayışını Karadeniz’in canlı ve hızla gelişen Batum şehriyle buluşturuyor

Gazze’de acı bilanço: Can kaybı 52 bin 760’a yükseldi

İsrail ordusunun Gazze Şeridi’ne 7 Ekim 2023’ten bu yana düzenlediği saldırılarda hayatını kaybedenlerin sayısı son 24 saatte 106 artarak 52 bin 760’a yükseldi.

Çin Denizi’nde tansiyon yükseldi

Çin ile Filipinler, Güney Çin Denizi’nde iki ülke arasında ihtilafa konu olan Scarborough Sığı çevresindeki sularda bir kez daha karşı karşıya geldi.

Manisa’daki lav kalıntıları binlerce kuşa ev sahipliği yapıyor

Manisa’nın Salihli ilçesinde binlerce yıl önceki volkanik patlamaların izleri, bugün göçmen kuşların güvenli yuvalarına dönüştü.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir