Danimarka’dan gelip eski eşiyle kızını öldürdü. Cezası belli oldu

Danimarka’dan Türkiye’ye Tatildeyken Eski Eşi ve Kızını Öldüren Yaşar Timur’a Müebbet Hapis Cezası Onandı

Danimarka’dan Türkiye’ye tatile gelen Yaşar Timur (53), eski eşi Zübeyde Timur ve 6 yaşındaki kızı Hatice Timur’u Nevşehir’in Avanos ilçesinde kaldıkları otelin havuzunda bıçaklayarak öldürdü. Timur’a verilen 2 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası, Kayseri Bölge Adliye Mahkemesi tarafından onaylandı.

Zübeyde Timur, Danimarka’da yaşarken kızı Hatice’yi de yanına alarak 2023 yılında memleketi Adana’ya ziyarete geldi. Ardından Avanos ilçesinde konaklayan Timur, eski eşinin saldırısına uğradı.

Eski eşiyle 4 yıl önce boşanan ve akrabası olan Yaşar Timur, olayı öğrenir öğrenmez Adana’ya gitti ve daha sonra kaldıkları otelin bulunduğu Avanos’a doğru yola çıktı.

22 Temmuz 2023’te otelin havuzunda çıkan tartışmada Yaşar Timur, bıçakla Zübeyde Timur ve kızını öldürdü. Ardından kaçan Timur, polise teslim olmak istedi ve gözaltına alındı. Mahkeme sonucunda Timur’a 2 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verildi.

Yaşar Timur’un avukatı karara itiraz ederek dosyayı Kayseri Bölge Adliye Mahkemesi’ne taşıdı. Mahkeme dosyayı inceledikten sonra Timur’un cezasını onadı ve hükmün ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası olarak kalmasına karar verdi.

Related Posts

Sabiha Gökçen’e iniş yapan uçaklara deprem uyarısı

İstanbul’da saat 20.33’de meydana gelen 4,3 büyüklüğündeki depremin ardından Sabiha Gökçen Havalimanı’nda iniş yapan uçaklara, ‘Ufak bir deprem oldu’ bilgilendirmesi yapıldı. İniş yapan uçaklar, pist kontrolü yapılması için havada bekletildi.

Yapay zeka radyo sunucusu: Aylarca fark edilmeden yayın yaptı!

Avustralya’da 6 aydır devam eden bir radyo programının sunucusunun yapay zeka tarafından oluşturulduğu ortaya çıktı. Hafta içi günde 4 saat süren programda izleyicilere hitap eden ses kafaları karıştırdı. Programın dinleyicilerinden birinin durumu fark etmesiyle gerçek ortaya çıktı.

Antalya’da şüpheli ölüm: İş yerinde cansız bedeni bulundu

Antalya’da evsiz Oktay Ozan Şehitoğlu, zaman zaman kaldığı iş yerinde ölü bulundu. Ölümün şüpheli bulunması üzerine Şehitoğlu’nun cansız bedeni, otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumuna götürüldü.

Putin, Trump’ın Orta Doğu Özel Temsilcisi Witkoff ile görüştü

ABD Başkanı Trump’ın Orta Doğu Özel Temsilcisi Witkoff, başkent Moskova’da Putin’le bir araya geldi. Bu, iki ismin son iki hafta içinde yaptığı ikinci görüşme oldu.

Heykel parasıyla estetik yaptırmıştı: Trump’tan Cumhuriyetçi siyasetçiye af

ABD’de öldürülen bir polisin anısına inşa edilecek heykelin parasını kendi masrafları için kullanması sebebiyle hüküm giyen Fiore, Trump tarafından affedildi.

Kütahya’da art arda depremler: İki ilçede okullar bugün tatil

Kütahya’nın Simav ilçesinde en büyüğü 4,6 olmak üzere 4,5 ve 3,9 büyüklüğünde depremler meydana geldi. Simav ve çevresindeki köyler ile Pazarlar’da okullar bugün tatil edildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir