Erdoğan’ın seçim talimatı ortaya çıktı

Erdoğan: Türkiye’nin Birlik ve Beraberliğini Korumaya Kararlıyız

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AKP Van İl Kongresi’nde yaptığı konuşmada, Türkiye’nin birlik ve beraberliğini vurgulayarak, etnik ayrımcılığa karşı olduklarını belirtti. Erdoğan, milletin kamplaştırılmasına izin vermeyeceklerini ve tüm Türkiye’yi kucaklamaya devam edeceklerini söyledi.

Erdoğan konuşmasında, partisinin geleceğe odaklandığını ve uzun vadeli hedefler için çalıştığını ifade etti. Muhalefet partileri gibi günü kurtarmaya değil, yüzyıllarca özlenen büyük hedeflere odaklandıklarını dile getiren Erdoğan, partisinin oy oranını yüzde 50’nin altına düşürmemeyi hedeflediklerini söyledi.

Meclis seçimlerinde yüzde 50’nin üzerinde bir oy oranıyla kazanacaklarını belirten Erdoğan, Türkiye’nin geleceğini inşa etmeye devam edeceklerini vurguladı. Ayrıca muhalefeti eleştirerek, iftira atmaktan ve ayrımcılığa dayalı politikalarla karşı çıkmaktan kaçınacaklarını söyledi.

Erdoğan, Türkiye’nin terörsüz bir ülke olma hedefini gerçekleştireceklerini belirterek, milletin beklentilerine yanıt vereceklerini ve kardeşlik içinde bir arada yaşamaya devam edeceklerini ifade etti.

Related Posts

Trump Elon Musk’ı adeta yerin dibine soktu: ‘Güney Afrika’daki evine dönerdi’

ABD Başkanı Donald Trump, Amerikalı milyarder iş insanı ve Tesla ile SpaceX’in sahibi Elon Musk’ın, devlet desteği olmadan Güney Afrika’ya geri dönmek zorunda kalacağını savundu.

Leman dergisi önünde şok tehdit: ‘Ya onlar ölecekler, ya biz öleceğiz’

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Leman’daki bir karikatür nedeniyle açıklama yaptı. “Dini değerleri aşağılama” suçlamasıyla dergiye soruşturma açıldı, 4 kişi gözaltına alındı. Dergi önünde toplanan bazı kişiler polisle kavga edip “Ya onlar ölecek, ya biz” tehdidinde bulundu.

Eşinden Ramazan Gülten için çağrı: ‘Minik yavrumuzu babasından mahrum bırakmak adalet mi?’

Pınar Çalışkan Gülten, tutukla eşi İBB İmar Şehircilik Daire Başkanı Ramazan Gülten’in yakında dünyaya gelecek kızlarının doğumuna katılmasına izin verilmesini istedi.

İran’ın BM Temsilcisi İravani: Uranyum zenginleştirme asla durmayacak

İran’ın BM Temsilcisi İravani: Uranyum zenginleştirme asla durmayacak

Bakandan kayyuma hediye sekiz kamyon

Can Aksoy, bakanlıktan hibe çöp kamyonlarını bahçede sergileyip üstlerine teşekkür afişi astı.

Erdoğan imzaladı, Kerim Boran ve Naci Kılıç affedildi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla, Anayasa’nın 104. maddesinin 16’ncı fıkrası uyarınca, 81 yaşındaki Kerim Boran’ın kalan cezası sürekli hastalık ve kocama; 54 yaşındaki Naci Kılıç’ın kalan cezası da sakatlık hali nedeniyle kaldırıldı.