Fethiye’de Karbonmonoksit Zehirlenmesi: Çift Hayatını Kaybetti

Fethiye’de Sobadan Sızan Karbonmonoksit Çifti Hayattan Kopardı

Fethiye ilçesine bağlı Yeni Mahalle 1214 Sokak’ta yaşayan Cemile ve Mehmet Başar çifti, sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek yaşamlarını yitirdi.

Çiftten haber alamayan yakınları durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Sağlık, itfaiye ve polis ekipleri ihbar üzerine eve sevk edildi ve yapılan kontroller sonucunda çiftin hayatını kaybettiği belirlendi.

Olay yerinde yapılan inceleme sonucunda karbonmonoksit gazından zehirlendikleri tespit edilen Cemile ve Mehmet Başar’ın cenazeleri, Fethiye Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Cemile ve Mehmet Başar’ın hayatını kaybettiğini öğrenen çocukları ve yakınları büyük bir üzüntü içinde olduklarını ifade etti.

Related Posts

Menzil tarikatı mensuplarının ‘çakarlı araç’ kullanımı TBMM’ye taşındı: Ali Yerlikaya’ya 5 soru!

CHP Gaziantep Milletvekili ve TBMM Güvenlik ve İstihbarat Komisyonu Üyesi Hasan Öztürkmen, Menzil tarikatı mensuplarının çakarlı araç kullanmasını TBMM gündemine taşıdı ve İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’ya 5 soru yöneltti. Öztürkmen, “Türkiye’de çakar kullanma hakkı tanınmış olan araç sayısı kaçtır? Bunların kaçı resmi, kaçı gayrı resmi araçtır?” dedi.

1 ayda 2’nci ölüm: ABD’de gözaltına alınan göçmen kadın hayatını kaybetti

ABD’de geçerli bir göçmen vizesi olmadığı gerekçesiyle şubat ayından bu yana gözaltında olan Haitili bir kadın, tutulduğu merkezde yaşamını yitirdi.

İBB soruşturmasında ikinci dalga: 18 kişi tutuklandı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik yolsuzluk soruşturmasının ikinci dalgasında gözaltına alınan 48 kişiden 18’i adli kontrolle serbest bırakıldı. Tutuklama talebiyle hakimliğe sevk edilen 30 şüpheliden 18’i tutuklandı.

İran’da fabrikada patlama: 1 kişi öldü

İsfahan’da bir fabrikada meydana gelen patlamada bir kişi yaşamını yitirdi. Depoda yaşanan patlamanın sebebinin araştırıldığı açıklandı.

İsrail basını: İç istihbarat lideri istifa etti

İsrail’de üst düzey yetkililer arasında devam eden siyasi gerilimin gölgesinde, iç istihbarat direktörünün istifa ettiği öğrenildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Herkese elimizi uzatıyoruz, gelin beraber çalışalım”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Dar gelirli vatandaşlarımızın konut hayalini karartmak için çabalayanlara sesleniyorum; İstanbul siyasi ikbal heveslerinize kurban edilecek şehir değildir. Bir kez daha elimizi herkese uzatıyoruz. Gelin yapı stokumuzu yenilemek için beraberce çalışalım.” diye konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir