Gurbetçiden asgari ücreti eleştirenlere: Dünyada bu böyle

Gurbetçi Kadının Gözünden Asgari Ücret Eleştirileri

Gurbetçi bir kadın, Türkiye’nin belirlediği asgari ücret üzerine yapılan eleştirilere sert tepki gösterdi. Kendi çektiği videoda kadın, “Asgari ücreti beğenmiyorlar. Olaya gelin ya. Dünyada bu böyle. Hiçbir ülkede eğer meslek sahibi değilseniz, okumamışsanız asgari ücret alırsınız. Elbette azdır” dedi.

Gurbetçi Kadının Dikkat Çeken Yorumları

Gurbetçi kadın konuyla ilgili şu açıklamaları yaptı:

“Asgari ücreti beğenmiyorlar. Olaya bir bakın. Dünyada bu böyle. Hiçbir ülkede meslek sahibi değilseniz, okumamışsanız asgari ücret alırsınız. Tabii ki azdır. Geçinmesi zordur. Dünyada böyle bir gerçeklik var, ama bizim vasıfsız insanlarımız, ilkokul terk insanlarımız bile var; hala asgari ücret ‘çok az’ diyorlar. O halde hem kadın hem de erkek çalışmalısınız. Dünyada bu böyle. Başkaları üniversite okurken, siz günlük işlerle meşgul olurken, onlar okuyor. Siz de yapabilirdiniz, kimse sizi engellemedi. İlkokulu bitirin, sonra asgari ücretin 50-60 bin TL olmasını beklemeyin. Dünyada böyle bir mantık yok. Bu gerçekçi bir beklenti mi?”

Related Posts

Drift Atan Sürücüye 46 Bin TL Cezası

Mersin’de drift atan sürücüye 46 bin 392 TL ceza kesildi, ehliyeti geçici olarak alındı.

KKTC’de Rumlar gizli gizli yaparken yakalandı! Polisler apar topar gözaltına aldı

KKTC’de 4 Rum vatandaşı arazi ölçümü yaparken polis tarafından yakalandı. Yakalanan şüphelilerin istihbarat çalışanı olup olmadığı araştırılıyor.

Rusya’da peş peşe depremler! 7.4’lük sarsıntı sonrası tsunami uyarısı geldi

Rusya’nın doğusundaki Kamçatka Yarımadası’nda 7.4 ve 6.7 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. Pasifik Tsunami Uyarı Merkezi, denizde meydana gelen iki depremin ardından tsunami uyarısı yayınladı.

Kuzey Kore’de bunları görmeniz imkansız! Resmen lanetleyerek yasaklamışlar

Dış dünyaya kapalı yapısı ve katı kurallarıyla bilinen Kuzey Kore’de bu yasakları okuyunca çok şaşıracaksınız. Ülkede bu ürünlere nefret edilerek bakılıyor.

CHP Elazığ’da yükseliyor: Sahada tek başına bir vekil

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, 2020 depreminden bu yana kentte yaptığı çalışmalarla hem yurttaşların gönlünde hem de sandıkta iz bırakıyor. Elazığ’da CHP’yi yıllar sonra yeniden güçlü bir seçenek haline getiren Erol’un siyasi duruşu, kentin kronikleşmiş sorunlarına karşı verdiği mücadele ile dikkat çekiyor.

Manisa’da Dolandırıcılık: 1.2 Milyon TL Çalındı

71 yaşındaki vatandaşa FETÖ soruşturması yalanıyla dolandırıcılık yapıldı, 5 şüpheli tutuklandı.