İmamoğlu’ndan yeni açıklama: Sesimizden korkuyorlar

Ekrem İmamoğlu’nun Uluslararası Sosyal Medya Hesabı Engellendi

Silivri’deki Marmara Cezaevi’nde tutuklu bulunan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi’nin Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu’nun uluslararası sosyal medya hesabı da erişime kapatıldı.

Yasak sonrası, İmamoğlu adına yeni bir hesap açıldı. “CBAdayOfisi” kullanıcı adıyla X platformunda aktif hale getirilen hesap, İmamoğlu’nun uluslararası paylaşımlarını sürdürmesine olanak veriyor.

İmamoğlu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, engellemenin sadece seslerini kısıtlamaya yönelik olduğunu belirtti. Adalet ve demokrasi mücadelesinden asla vazgeçmeyeceklerini vurgulayan İmamoğlu, yeni resmi hesaplarını duyurarak takipçilerine seslenmeye devam edeceklerini ifade etti.

Bu süreçte paylaştığı mesajda şu ifadelere yer verdi:

“Bir hesabı engellediler, şimdi diğerine yöneldiler. Bu telaş, sadece bir şeyi gösteriyor: Sesimizden korkuyorlar. Ama unuttukları bir şey var—biz milyonlarız. Adalet ve demokrasi için ayaktayız. Susturmaya çalıştıkça çoğalıyoruz. Yeni resmi hesabımız @CBAdayOfisi’ni takip edin. Sözümüz de, umudumuz da burada devam edecek. #İmamoğluHerYerde”

Related Posts

Erdoğan’dan ‘PKK kongresi’ sonrası ilk açıklama: ‘Her an müjdeleri alabilirsiniz…’

‘Anneyle Güçlü Aile, Aileyle Güçlü Türkiye Programı’nda konuşan AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan, terör örgütü PKK’nin “fesih kongresi” sonrası ilk kez açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Terörsüz Türkiye sürecini hassasiyetle yürüttüklerini söyledi. “Her an müjdeleri alabilirsiniz” diyen Erdoğan, “86 milyon kalp kalbe vererek birlikteliği, dayanışmayı inşallah daha da güçlendireceğiz” ifadesini kullandı.

Küresel ısınmanın sebebi zenginler!

Yeni araştırma, dünya nüfusunun en zengin %10’unun 1990’dan bu yana küresel ısınmanın üçte ikisinden sorumlu olduğunu ortaya koydu; bilim insanları servet vergisiyle eşitsizliğin iklim krizine yansımasını gidermeyi öneriyor.

Pakistan, Hindistan’a karşı operasyon başlattı

Pakistan, Hindistan’a karşı saldırı başlattı.

Tamir etmek istediği kamyon hayatına mal oluyordu

Adana’da evinin önünde kamyonunu tamir ederken aracın düşen kupa kısmında sıkışan Mustafa K. (34), yaralandı.

Erişim engelinin ardından… Ekrem İmamoğlu’ndan Van mitingine çağrı!

Silivri’de tutuklu bulunan İBB Başkanı ve CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu, X hesabına erişim engeli getirilmesinin ardından Instagram hesabından CHP’nin 10 Mayıs’ta Van’da gerçekleştireceği mitinge çağrıda bulundu.

Ukrayna’yı işgale devam eden Rusya ne durumda? Ortalığı karıştıracak iddia geldi

Savaşın gölgesinde 80. Zafer Günü Kutlamalarına hazırlanan Rusya’nın sahadaki kayıpları Kremlin’in askeri vitrinini zayıflatmış durumda. İngiliz gazetesi The Economist, Rusya’nın geçit yaptıracak kadar bile tankı kalmadığını iddia etti. Eski …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir