Kar altında balık tuttular

Kentin birçok ilçesinde yağan kar, gün içinde bazı bölgelerde etkisini artırdı. Kara ve soğuk havaya aldırmayan bazı vatandaşlar ise Beşiktaş’taki Bebek Sahili ile Galata Köprüsü’nde balık tuttu.

Bebek Sahili’ne balık tutmaya gelen Berat Ümit Eriş, “Hobi olarak balık tutuyoruz. Az da olsa ufak ufak geliyor” dedi.

Kar yağınca daha çok balık çıktığını söyleyen Eriş, “Böyle bir zevkiniz varsa tavsiye ederim” ifadesini kullandı.

Galata Köprüsü’nde balık tutan Nurullah Genç ise “Havalar şu an soğuk gidiyor ve bazen yağmur soğuğu kesiyor. Kestiği zaman dışarı çıkıyorum, buraya geliyorum balık tutmak için. Bazen yağmur bazen de dolu yağıyor. Her şeye rağmen hava güzel. Arada sırada büyük istavrit çıkıyor, güzel oluyor” şeklinde konuştu.

Related Posts

Eşinden Ramazan Gülten için çağrı: ‘Minik yavrumuzu babasından mahrum bırakmak adalet mi?’

Pınar Çalışkan Gülten, tutukla eşi İBB İmar Şehircilik Daire Başkanı Ramazan Gülten’in yakında dünyaya gelecek kızlarının doğumuna katılmasına izin verilmesini istedi.

İran’ın BM Temsilcisi İravani: Uranyum zenginleştirme asla durmayacak

İran’ın BM Temsilcisi İravani: Uranyum zenginleştirme asla durmayacak

Bakandan kayyuma hediye sekiz kamyon

Can Aksoy, bakanlıktan hibe çöp kamyonlarını bahçede sergileyip üstlerine teşekkür afişi astı.

Erdoğan imzaladı, Kerim Boran ve Naci Kılıç affedildi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla, Anayasa’nın 104. maddesinin 16’ncı fıkrası uyarınca, 81 yaşındaki Kerim Boran’ın kalan cezası sürekli hastalık ve kocama; 54 yaşındaki Naci Kılıç’ın kalan cezası da sakatlık hali nedeniyle kaldırıldı.

Manisa’daki orman 2 gündür yanıyor

Manisa’nın Akhisar ilçesine bağlı Karaköy Mahallesi’nde çıkan orman yangınına 2’nci gününde havadan ve karadan müdahale sürüyor.

İmamoğlu: Amacımız, ülkemizi dibe sürükleyen mevcut Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nden kurtulmaktır

“Toplumun güvenini ve moralini yerle bir eden hamlelerine devam eden bir iktidar ve aparatları var”