Kayseri’de “HÜCRE-6” operasyonu; 19 şüpheli gözaltında!

T24 Haber Merkezi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kayseri’de E.Ç.’nin liderliğini yaptığı organize suç örgütüne yönelik düzenlenen “HÜCRE-6” operasyonunda 19 şüphelinin yakalandığını açıkladı. Bakan Yerlikaya, “Suç işleyen, kendini hukukun üstünde görenleri 112 Acil Çağrı Merkezine bildirin. Biz gerekeni yaparız” dedi.

Operasyon, Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığı ile Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Başkanlığı koordinasyonunda; Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü ekiplerinin yürüttüğü kapsamlı çalışmalar sonucunda gerçekleştirildi.

Gözaltına alınan şüpheliler hakkında şu suçlamalar nedeniyle soruşturma başlatıldı:

  • Suç İşlemek Amacıyla Örgüt Kurmak
  • Kasten Yaralama
  • Yağma
  • Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma
  • Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti
  • 6136 Sayılı Kanuna Muhalefet
  • Genel Güvenliğin Kasten Tehlikeye Sokulması
  • Mala Zarar Verme

Operasyon sırasında 15 ruhsatsız tabanca, 2 ruhsatsız tüfek, çeşitli miktarda uyuşturucu madde ve çok sayıda çek, senet ile dijital materyal ele geçirildi.

 


2024’ün gözden kaçan 26 dizi ve filmi


 

Related Posts

İran’da fabrikada patlama: 1 kişi öldü

İsfahan’da bir fabrikada meydana gelen patlamada bir kişi yaşamını yitirdi. Depoda yaşanan patlamanın sebebinin araştırıldığı açıklandı.

İsrail basını: İç istihbarat lideri istifa etti

İsrail’de üst düzey yetkililer arasında devam eden siyasi gerilimin gölgesinde, iç istihbarat direktörünün istifa ettiği öğrenildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Herkese elimizi uzatıyoruz, gelin beraber çalışalım”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Dar gelirli vatandaşlarımızın konut hayalini karartmak için çabalayanlara sesleniyorum; İstanbul siyasi ikbal heveslerinize kurban edilecek şehir değildir. Bir kez daha elimizi herkese uzatıyoruz. Gelin yapı stokumuzu yenilemek için beraberce çalışalım.” diye konuştu.

Van’da terör soruşturmaları: 17 şüpheli yakalandı

Van’da terör örgütlerine yönelik soruşturmalar kapsamında 17 şüpheli hakkında işlem yapıldı.

Kocaeli’de derede ölü bulunan polis memuru toprağa verildi

Kartepe’de derede cansız bedeni bulunan polis memuru Emre Bakal, toprağa verildi.

AKP’li vekil ‘torpil isteğini’ yanlışlıkla paylaşmıştı: İlk sıradan işe alındığı ortaya çıktı!

Eski Tarım ve Orman Bakanı ve AKP Kahramanmaraş milletvekili Vahit Kirişci, yaptığı durum paylaşımında bir muhtardan gelen torpil isteğini paylaşmıştı. Söz konusu ‘torpil isteğinin’ yerini bulduğu ve kişinin ilk sıradan işe alındığı ortaya çıktı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir