Yeni Yüzyıl Partisi en hızlı yükselen siyasi partisi oldu

Yeni Yüzyıl Partisi Siyasi Arenada Yükselişini Sürdürüyor

ANKARA (İGFA) – Yeni Yüzyıl Partisi Genel Başkanı Mehmet Ali Arslan, kısa sürede 44 ilde teşkilatlanarak, seçimlere hazır hale geldiklerini belirtti. Parti, 168 siyasi parti arasında hızlı bir yükselişle 13. sıraya kadar çıkarak dikkat çekiyor.

Genel Başkan Arslan, partisinin başarısını şu sözlerle değerlendirdi: “Siyasi arenada gücümüzü her geçen gün artırıyoruz ve dengeleri değiştirebilecek bir konuma geldik. 11 ay gibi kısa bir sürede Türkiye genelinde yoğun bir ilgiyle karşılaşmamız ve üye başvurularının artması bizleri gururlandırıyor. Bu gösteriyor ki toplumun ihtiyaç duyduğu bir boşluğu doldurma potansiyeline sahibiz.”

Arslan devamında şunları söyledi: “Henüz başlangıç aşamasında olmamıza rağmen önemli bir noktaya geldik. 13. sıraya yükselmemiz, partimizin büyük bir gereksinimi karşılayabilecek kapasitede olduğunu gösteriyor. Amacımız, siyasi arenada tek başına dengeleri değiştirerek Türkiye’yi daha güçlü, adil ve insan odaklı bir yolculuğa çıkarmak.”

“Yeni Yüzyıl Partisi, milli ve manevi değerlere bağlı, şeffaf ve evrensel ilkelerle hareket eden bir siyasi oluşumdur. Adalet, insan hakları, ahlaki değerler ve hukukun üstünlüğü üzerine kurulu olan vizyonumuzla ilerliyoruz. Türkiye’nin geleceğini yükseltmek için çabalıyoruz.”

Related Posts

Sağlık Bakanlığı uyardı: ‘Bu saatler arasında sokağa çıkmayın’

Sağlık Bakanlığının açıklamasında, yaz aylarında artan sıcaklıklar ve yükselen nem oranlarının özellikle yaşlılar, hamileler, çocuklar ve kronik hastalığı olanlar için ciddi sağlık sorunlarına yol açabildiği anımsatılarak, özellikle risk grubundakilerin, aşırı sıcaklara karşı dikkatli olmasının hayati önem taşıdığını belirtildi.

İsrail Suriye’nin güneyinde 6 kişi tutukladı: Devrim Muhafızları’yla bağlantı iddiası

İsrail ordusunun, Suriye’nin güneyine düzenlediği baskında, “İran Devrim Muhafızları’yla bağlantılı olduğunu” iddia ettiği, biri çocuk 6 kişiyi gözaltına aldığı bildirildi. İsrail ordusunun açıklamasında, gözaltına alınan kişi sayısı veya götürüldükleri yer ile ilgili detaylar paylaşılmadı.

Ünlü markanın yarım milyon aracı geri çağrıldı: Işıklar yanıyor, motor sesleri artıyor!

Ünlü Japon otomobil üreticisi Nissan, motor arızası riski nedeniyle 480 binden fazla aracını geri çağırma kararı aldığını açıkladı.

Eski devlet başkanı hakkında tutuklama talebi! Bir ülke daha fokur fokur kaynıyor…

Yonhap’ın haberine göre, Yoon’un sıkıyönetim ilanıyla ilgili soruşturmayı yürüten ekipten yapılan açıklamada, özel yetkili savcı Cho Eun-suk’un, Seul Merkez Bölge Mahkemesine başvurduğu belirtildi. Açıklamada, Cho’nun, “yetkisini kötüye kullanma …

Muhittin Böcek: Bir ev için minnet edecek durumda değilim!

Tutuklanan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek’in savcılık ifadesi ortaya çıktı.

Büyükçekmece’de boğulma tehlikesi geçiren genç yaşam savaşı veriyor

Büyükçekmece’de bulunan Güzelce Plajı’nda boğulma tehlikesi geçiren yabancı uyruklu Ahmet Alalı (18), cankurtaranlar tarafından kıyıya çıkarıldı. Hastanede tedavi altına alınan genç, bir haftadır yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor.