Iğdır’da Polisler 180. Yıl Dönümünde Kan Bağışında Bulundu

Iğdır Emniyet Teşkilatı’ndan Örnek İşbirliği: Polisler Kan Bağışında Bulundu

Haber: Serdar ÜNSAL

(IĞDIR) – Iğdır‘da, Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 180’inci yıl dönümünde 448 emniyet personeli kan bağışında bulundu. İl Emniyet Müdürü Niyazi Turgay, “Hem polis haftası hem de birlik ve beraberliğimiz için kan veriyoruz” dedi.

Iğdır Emniyet Müdürlüğü bahçesine kurulan kan verme merkezinde Kızılay ekipleri, gönüllü 448 emniyet personelinin kan bağışlarını kabul ettiler.

İl Emniyet Müdürü Niyazi Turgay yaptığı açıklamada, “Bu hafta biliyorsunuz, polis teşkilatının 180. yıl dönümünü kutluyoruz. Biz de Iğdır Emniyet Teşkilatı olarak canımızla kanımızla bu milletin vatanın hizmetindeyiz şiarıyla kan veriyoruz. Hem polis haftası hem de birlik ve beraberliğimiz için kan veriyoruz. Bütün arkadaşlarımızı kutluyorum” dedi.

Iğdır Emniyet Müdürlüğünü ziyaret eden Iğdır Valisi Ercan Turan ise kan veren polisleri ve personeli kutlayarak teşekkür etti.

Hesap Aç, 1.000 TL Kazan. BYBIT TR’ye Şimdi Üye Ol. Reklamdır
Kaynak: ANKA / Yerel

Related Posts

Doğal takviyeler gerçekten işe yarıyor mu?

Balık yağı, zerdeçal, koenzim Q10, probiyotikler… Eczane raflarında “doğal” diye satılıyor, peki hepsi gerçekten işe yarıyor mu? Bazılarının faydası bilimsel olarak kanıtlı, bazılarınınki ise beklenti ve reklamdan ibaret. Yanlış doz ve yanlış kullanımda “doğal” olan da zarar verebilir.

Tıbbi kenevir artık yasal: Eczanelerde satışına onay çıktı

Türkiye, tıbbi kenevir ürünlerinin eczanelerde kontrollü satışına izin veren tarihi bir yasayı hayata geçirdi. Sağlık Bakanlığı denetiminde yalnızca reçeteyle satılacak bu ürünler, özellikle kronik hastalıklarla mücadele eden hastalar için yeni bir umut olacak.

Doktorları bile şoke eden vaka: 3 yaşındaki çocuğun karnında 66 adet mıknatıs çıkarıldı!

Doktorları bile şoke eden vaka: 3 yaşındaki çocuğun karnında 66 adet mıknatıs çıkarıldı!

Ankara’da ishal vakaları arttı, uzmanlar uyarıyor: ‘Temizlik ve sıvı tüketimi önemli’

Ankara’da son dönemde ishal vakalarında artış başladı. Hekimler sıcak havaların da hastalık ihtimalini artırabileceğini söyledi. Hastalığa karşı alınabilecek önlemleri anlatan Aile Hekimleri Federasyonu (AHEF) Genel Başkanı Doktor Türkü Yağmur Nehir, yurttaşların temizliğe ve bol sıvı tüketimine dikkat etmesi gerektiğini belirtti.

Mutlu mu yoksa mutsuz musun? Cevabı ağzındaki bakterilerde…

New York Üniversitesi’nden bilim insanları, ağız mikrobiyomundaki çeşitlilik azalmasının, bireylerin ruh sağlığı durumlarıyla doğrudan bağlantılı olabileceğini öne sürüyor.

Tıbbi bitkilere veritabanı

Tıbbi bitki çaylarının üretim süreçlerini mercek altına almak ve bu ürünlerin etkili, kaliteli ve güvenli biçimde halka sunulmasını sağlamak amacıyla “Tıbbi Çayın Ruhsatlandırılmasında Üreticinin Yol Haritası” konferansı düzenlendi.